Klik hier om te reserveren
Klik hier om een WhatsApp te sturen


Voor de echte vleesliefhebber maar ook de vegetariër  

Plein 32 is de perfecte plek om te eten en te borrelen.

Ons restaurant, gelegen aan het Willemsplein in Arnhem, is een plek waar je je op je gemak voelt. Een informele ambiance, gastvrije bediening, eerlijke prijzen. Hip, stoer, toegankelijk en altijd gezellig. Overdag ideaal voor lunch, koffie met kids of om te werken en ‘s avonds top voor drankjes en hapjes – Plein 32 is er voor iedereen in Arnhem die van goed, puur eten en een ontspannen sfeer houdt. Bij Plein 32 kan je prima borrelen met collega’s maar je kunt ook met je lief lekker een hapje gaan eten en lang blijven natafelen. Je hebt de keuze uit vlees, vis en smaakvolle vegetarische gerechten. Huisgemaakte sauzen erbij, mooie wijn speciaal bieren, frisdranken en natuurlijk verse milkshakes. Én voor de frietjes moet je zéker naar Plein 32, want dat zijn de lekkerste van Arnhem!

Op de menukaart van Plein 32 vind je een diversiteit aan gerechten. Bijvoorbeeld de hele zalmforel met zongedroogde tomaatjes, de Vikingburger en de Dublin steak. Onze, burgers, steaks en spareribs worden bereid op de lavagrill, zoals het hoort. Naast onze gevarieerde kaart serveren we ook cocktails die heerlijk te combineren zijn met onze steaks, spareribs en burgers.

Onlangs is de menukaart uitgebreid met vegetarische gerechten en snacks. Geniet van onze vegetarische nacho’s met gesmolten kaas en guacamole vooraf en een oesterzwamburger als hoofdgerecht. Heerlijk (en eigenlijk ook als niet-vegetariër) zéker eens geprobeerd moet hebben! Maar ook wanneer je als vegetariër niet zo’n trek hebt in een burger zijn er genoeg opties. Zo bevat het menu linzencurry, maaltijdsalades met vegetarische kip, zoete aardappellasagne en vegetarische snacks.'Gewoon lekker uit eten!'Onze keuken openingstijden

Wij zijn gesloten
woensdag
16:0022:00
donderdag
16:0022:00
vrijdag
16:0022:00
zaterdag
16:0022:00
zondag
16:0022:00
E-mailen
Bellen