Ga jij de uitdaging aan?
Bij Plein 32 kun je naast onbeperkt spareribs eten ook onbeperkt steak eten.
Niet op een vaste dag in de week maar gewoon op álle openingsdagen.
Onbeperkt biefstuk eten ~ 25,00
u start met ca. 200 gr daarna elke portie 100 gr
Onbeperkt Amerikaanse spareribs eten ~ 18,00
u start met ca. 600 gr daarna elke porties 300 gr
***
Plein 3-2 gangen menu
3 gangen ~ 27,50
2 gangen ~ 25,00
Voorgerecht
Soep van de chef
Carpaccio
***
Starters
Broodplankje ~ 4,50
brood met smeersels
Nacho’s ~ 5,50
met kip, tomaat, ui en rode pepers.
Nacho’s vegetarisch ~ 5,50
Met tomaat, ui, rode pepers
***
Voorgerechten
Tomatensoep ~ 4,95
met balletjes
Soep van de chef ~ 4,95
wisselend gerecht
Carpaccio ~ 9,50
met pesto of frambozendressing, oude kaas, sla en pittenmix
Carpaccio XXL ~ 14,00
met pesto of frambozendressing, oude kaas, sla en pittenmix
Lauwwarme Coburger ham ~ 8,50
met ingerolde feta en cranberry compote
Gepaneerde garnalen ~ 12,00
met oosterse salade
Zalmtorentje ~ 9,50
van rösti, zalm en ravigotesaus
Ham en Meloen ~ 7,00
met frambozendressing op een bedje sla
Burrito mango kip ~ 8,00
en papaya rumsaus
Paddestoelen tompoes vegetarisch ~ 7,50
gebakken in kruidenboter
***
Plein 32 maaltijdsalades
Alle salades zijn ook als vegatarische variant mogelijk
Tropische Kipsalade ~ 12,50
met snoeptomaatjes, paprika, komkommer, rode ui, meloen, mango-papaya rumdressing en pittenmix
Oosterse biefstuksalade ~ 14,50
met paprika, champignons, rode ui, taugé, sperziebonen en oosterse saus
Gambasalade ~ 14,50
met paprika, komkommer, rode ui, tagliatelle, sweet-chilisaus en sesamzaadjes
Mexicaanse fetasalade ~ 12,50
met snoeptomaatjes, meloen, komkommer, rode ui, nacho’s en guacemoledressing
***
met kruidenboter, gebakken champignons, black forest wijnsaus, gepofte knoflooksaus of stroganoffsaus
Biefstuk
200 gr ~ 14,00
400 gr ~ 22,00
Flat Iron steak
200 gr ~ 17,50
400 gr ~ 29,00
Plein 32 steak
200 gr ~ 16,00
400 gr ~ 27,50
Entrecôte
200 gr ~ 20,00
***
Amerikaanse spareribs 600 gr ~ 15,50
Wij van Plein 32 maken onze spareribs zelf.
Vaak worden spareribs gesneden van de lende. Dat geeft mager vlees aan het bot.
Wij hebben gekozen voor Amerikaanse spareribs, (platte ribben) deze worden wat lager gesneden, ter
hoogte van de buik. Er zit wat meer vet aan, waardoor ze zich goed lenen om langer en langzamer te garen in de oven en super mals zijn.
Ook zijn ze dik bevleesd. Het onderste gedeelte van
de rib is bekend als ‘krabbetjes’. Krabbetjes herken je aan een stukje kraakbeen aan het uiteinde.
Hoe eet jij ze het liefst: sticky, val van het bot, met een bite, pittig of zoet?
***
Kip en vis van het plein
Kipsaté Plein 32 ~ 13,50
spies van langzaam gegaarde kipfilet, met huisgemaakte
satésaus, taugé, atjar, kokos pindamix en garnituur
Gevulde kipfilet ~ 14,50
langzaam gegaarde kipfilet gevuld met brie en omwikkeld
met ontbijtspek, gegarneerd met pittenmix
Zeebaars (zolang de voorraad strekt) ~ 17,50
één hele zeebaars van de gril geserveerd met tagliatelle
en groene asperges.
Gambapannetje ~ 17,00
12 gamba’s in lichtpittige roomsaus met taugé en tagliatelle
Zalm ~ 16,00
met kruidenkorst en teriyakisaus
***
Plein 32 specials
(vóór alle stoere mannen én vrouwen onder ons)
Road Kill ~ 25,00
biefstuk, barbecue spareribs, kipfilet, buikspek en gegrilde groente
Surf & Turf ~ 23,00
Biefstuk en gamba’s
Vikingburger ~ 15,00
broodje, sla, tomaat, komkommer, ei, 300 gr rundvlees, buikspek,
gekarameliseerde uien, cheddar cheese en bacon-barbecuesaus
***
Linzen curry vegetarisch ~ 12,50
met paddestoelen, rijst en een gefrituurde wrap
Kip curry ~ 13,50
met gegrilde groente
***
Vegetarische gerechten
Tagliatelle ~ 12,00
met paddestoelen en stroganoffsaus
Spinazie kaasburger ~ 13,50
bruin broodje met sla, tomaat, komkommer en tomatensaus
***
Dessert
Chocoladedroom ~ 6,00
Dame blanche ~ 6,00
Cheesecake ~ 5,50
Coupe stroopwafel ~ 6,00
Cake met chocolade hart en slagroom ~ 6,00
***
Koffie speciaal
IJskoffie ~ 5,50
karamel of vanille
Irish coffee ~ 6,75
French coffee ~ 6,75